Tillbaka till rutinerna

Imorgon börjar jag jobba igen efter tre veckors ledighet. Tycker att det är ett bra tillfälle att skruva upp träningen lite igen, även om jag inte har haft någon helvila, så har det varit mindre än vad jag brukar. Jag vill öka på med min hemma-yoga, tror att min kropp kan behöva det. Har laddat ner en ny yoga app jag tänkte jag skulle testa i veckan. Så här ser veckans träningsplan ut:

Måndag
Morgon: 30 min yoga
Kväll: CX + BC

Tisdag
Morgon: Yoga stretch 42 min
Kväll: Löpning 5km + 100 armhävningar

Onsdag
Morgon: Yoga back/abs 46 min
Kväll: Styrka – ben + ev Body Jam

Torsdag
Morgon: Löpning 5km
Kväll: Vila

Fredag
Vila

Lördag
Styrka – rygg & biceps + BC (företagsklass)

Söndag
Styrka – axlar + spinning

Stinas träningsblogg - sommar

Veckans träningsplan =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag