Posthalvmara

Dagen efter Malmö Halvmara var det dags för spinning igen. Nytt pass efter några veckors paus, och jag tyckte att det kändes bra. Så här blev spellistan:

På måndagen sen var det dags för CX + BC kombon, och på BCn kände jag att jag var lite trött i benen, så det har blivit två dagar med helvila nu. Om man inte räknar att knata in och ut i butiker i Köpenhamn 4-5 timmar i onsdags =)

I kvällen är det den något annorlunda kombinationen Sh’bam och Kick & Box. Inte så många som kör samma kombo som jag, kanske inte riktigt samma publik! Men förra torsdagen var det två som följde med från Sh’bam till Kick & Box. Jag tycker att det är ruskigt kul med båda klasserna, var och en på sitt vis.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag