Min längsta löpning någonsin!

Ett av mina träningsmål i år är att genomföra en halvmara, och idag kunde jag pricka av den punkten! Jag har inte sprungit så mycket som jag hade velat (gör man någonsin det?), nu i slutet mest pga min ömma hälsena. Trodde ju att nya löpardojjor skulle ta bort det onda, men det har dom inte gjort än i alla fall. Har tänkt lite fram och tillbaks om jag skulle köra idag, men det är ju så bekvämt när det är på hemmaplan, jag var anmäld och allt fixat så det var lika bra att köra och få det avklarat! Visst hade jag ont från första steget, men det gör även ont när jag stiger upp ur sängen på morgonen. Jag kände mig lite osäker på hur det skulle gå idag, tycker att det har varit nära döden upplevelse på de flesta löpturerna på senare. Bestämde mig för att hålla ett tempo som jag tyckte var bekvämt och som jag trodde att jag skulle klara av att hålla hela vägen igenom och att jag skulle gå igenom vätskekontrollerna. Det kändes riktigt bra och jag hade roligt nästan hela vägen! Klappade med publiken, highfivade små barn som slängde ut näven, njöt av min cykel-attlyssna spellista. Runt 15-16km hade jag riktigt ont i höger fot och vänster hälsena, så jag stannade till och sträckte ut fötterna lite. Kanske har jag ett märkligt löpsteg som gör att jag får så ont? Testade runt lite med fötterna och det kändes som jag hittade lägen som gjorde mindre ont i alla fall.
Jag gick i mål på 2:03:14, och det känner jag mig nöjd med! Mitt längsta spring någonsin =)

Stinas träningsblogg - Mål 2013

Check! Dags att fokusera på de övriga målen =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag