Cykelmusik

Har haft en paus på min söndagscykelklass under schema 2 på sommarschemat. Nu är vi inne på schema 3, så på söndag är det dags igen =) Fullt upp med att leta ny musik. Har samlat lite i denna listan och tänkte sätta mig att försöka få ihop något idag när det ändå regnar ute. Oftast brukar jag bli kvar typ någon timme innan jag ska köra, ska jag kunna bryta den trenden denna gång?!
Tar gärna emot tips på bra cykelmusik!

Stinas träningsblogg - cykelmusik

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag