Vilovecka

Trots mina nya fina skor har jag haft riktigt ont i hälsena och vad. Efter BC klassen i måndags ömmade det rejält och jag hade till och med svårt för att gå utan att få ont, så jag bestämde mig för att vila mig från hopp och studs några dagar. Ingen träning alls tisdag och onsdag, lite säckträning (bara boxning) och lite axlar på gymet på torsdagen och sen vila igen fredag och lördag. Idag provade jag att jogga lite lätt fram och tillbaks till gymmet. Fortfarande lite ont men bättre. Tåhävar, stretchar och masserar, så det ska nog snart bli bra igen =)

Stinas träningsblogg - sommar

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag