Äntligen riktiga löparskor

Fram till nu har jag sprungit i ett par gamla nike, som jag tidigare har haft inne. Vad det är för sort vet jag inte ens, mer än att jag tyckte att de hade en fin blå färg när jag köpte dom. I veckan joggade jag några fler gånger än vad jag gjort tidigare och fick tokont i hälsenan. Tänkte att det var dags att kolla upp vilka skor som funkar bra för mig att jogga i, och inte bara att jag tycker dom är fina, så jag knatade iväg till Runners Store här i Malmö i lördags. Det var inga sexiga löpsteg jag låg inne med, hälsenan låg som ett omvänt c och tårna utåt som en anka… Tårna har ju inte med mitt ont att göra, men ändå något att tänka på. När jag försöker ha fötterna rakt stramar det i höften så jag antar att det är där jag är stel. Nåja, nog om det, jag fick i alla fall ett par bra springskor och hade turen att det var 30% på dom. För första gången i mitt liv tog jag de som jag tyckte var skönast, och inte de som jag tyckte var snyggast =) Men jag tycker ändå att dom är ganska fina, och det var som natt och dag att springa i dom!

Annars har helgen varit helt fantastisk, den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida! Bara en vecka kvar att jobba, sen ska jag vara lite ledig med.

Stinas träningsblogg - sommar

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag