Långsam jogg

Förra veckan joggade jag inte en meter. En massa roliga klasser i början på veckan, men förutom en långpromenad och lite shopping latade jag mig mest under helgen när jag besökte vänner uppe i Varberg. Riktigt skönt!

Fick till veckans andra jogg ikväll, den första var en kort morgonrunda igår. Lufsade runt riktigt långsamt, saktade till och med in för att knäppa lite bilder denna fina sommarkväll! Genom Pildamsparken, längs med hela Ribersborgstranden och avslutade i Slottsparken med lite stretch. Vilken ljuvlig kväll! Ska försöka vara ute så mycket som möjligt och njuta av sommaren! Får se om jag orkar rulla ur sängen för en liten promenad eller jogg innan jobb imorgon, bara för att få vara ute lite extra =)

Stinas träningsblogg - jogg

Hej svejs!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag