Träningsveckan så här långt

Har haft en riktigt bra träningsvecka så här långt. Måndagskombon CX+BC är alltid lika rolig att köra, och kände mig lite extra taggad i måndags! Tyckte jag snurrade till Sh’bamen lite förra tisdagen, så jag var uppe innan jobbet denna tisdag och körde igenom klassen. Och det betalade sig, för äntligen satt koreografin där det skulle hela passet när jag körde sen på kvällen =) Körde lite rygg uppe i gymmet efter klassen.
Igår var jag på ett annat gym för lite egenträning, först BC och sen Box. BC skiljer ju inte jättemycket eftersom det är samma pass man kör, men det är nyttigt att ibland helt fokusera på sig själv, kolla in sin teknik i spegeln och även snappa upp andra sätt att coacha och inspirera. Roligt var det och en duktig instruktör! Smet dock ut innan styrkan för att hinna in på nästa klass. Boxklasser på gym kan skilja sig åt väldigt mycket, och det är ju alltid en fråga om tycke och smak vad man vill ha ut av en sådan klass. Det var en ganska basic klass med mycket teknikinstruktion. Instruktören var duktig och peppande. Fick köra tillsammans med en jätteduktig tjej, riktigt kul var det! Måste få till att gå på boxning lite mer själv. Känner hur jag saknar det, blir på gott humör att få slå hårt på något =D
Idag instruerade jag min Kick&Box klass och lite axlar i gymmet efter det. Nu känner jag dock att kroppen behöver vila lite, så imorgon blir det helvila.

Stinas träningsblogg - bc

Ha de!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag