Fyndat!

När man har korta fötter kan man ibland fynda lite extra på barnavdelningen =) 249:- för de blå på Stadium och 499:- för de svarta på Footstreet, som hittat!

Stinas träningsblogg - nya skor

Fyndigt!

Spenderade hela eftermiddagen på stranden för att lapa sol och snacka skit, vad jag älskar sommaren! Tog mig sen en liten kvällsjogg. Tänkte att jag skulle vara ganska ensam i parken så här en lördag kväll, men det var faktiskt många fler än jag där. En skön jogg på lite drygt 7km. Har kommit av mig lite med springeriet nu, måste komma igång igen, har ju en förhoppning om att ta mig runt Malmö Halvmara den 10 augusti… Dags att öka på kilometrarna lite nu!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag