Plötsligt händer det…

Det har varit lite dåligt med folk på Kick & Boxen ett tag, särskilt sen vi flyttade ner i den ännu större lokalen (som tar in typ 130 pers…). Jag tycker att det är roligt även när vi är få, det blir ofta lite annan typ av träning, man kan köra lite hårdare och lite mer avancerade kombinationer när man är färre. Sen blir det ju såklart mer tryck när man är många =) Idag hittade många till Kick & Boxen för första gången, och det är ju alltid kul om man kan frälsa några! Några som har kört BodyCombat länge, och då är det ju naturlig att bli lite nyfiken på hur det känns att verkligen träffa något. Ofta så brukar tekniken sitta bra, men att hålla mits kan vara lite klurigare, det tar några gånger. Hoppas att de hittar tillbaks nästa torsdag med!

Blev riktigt sugen på att köra lite själv, och salen var ledig efter, så jag passade på att köra 2min säck, 10 armhävningar, 10 squat x6. Avrundade med att köra igenom lite Sh’bam, då jag gjorde alldeles för många fel i tisdags. Riktigt rolig kombo =)

Ska vikariera på Spinningen på lördag, så jag sitter och letar runt lite ny musik. Medan jag sitter och lyssnar har jag roat mig med att leka fram ett par nya Nike Air Max. Tyckte detta blev ganska fint, ska man vara lite kaxig, eller köra vanlig logga?

Stinas träningsblogg - NikeId AirMax

Tyckte att de blev jättefina!

Hej!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag