En ganska lat midsommar

Har haft en riktigt skön midsommar med mycket vila och många skratt =) Nästan 3 dagars vila blev det, körde med en kort stund på Kick & Boxen i torsdags, men det räknas knappt som träning.
Snörade på mig löpardojjorna för första gången sen Malmömilen förra lördagen igår. Jag har ju som mål att genomföra en halvmara i år, och tanken är att köra Malmö Halvmara. Jag har aldrig sprungit så långt, och det kändes definitivt inte som om jag hade det i mig igår i alla fall. Det blev 8km i solen och sen körde jag lite styrketräning på gymmet. Om löpningen kändes tung så kände jag mig i alla fall ganska stark i gymmet =)

Stinas träningsblogg - söndagslöpning

Idag var det den vanliga måndagskombon, CX och BC, som vanligt med grymma och taggade deltagare! Fortfarande ganska mycket folk, kul =)

Imorgon är det dags för Sh’bam igen! Får lite sällskap av Therese på scenen denna vecka med, kom och dansa med oss vetja! Ha en trevlig kväll!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag