Helkväll på gymmet!

Idag körde jag release på Sh’bam tillsammans med Therese. Vi har ju bara ett Sh’bam i veckan på Kockum Fritid nu under sommaren, och det ligger ju samma dag som jag har min Kick & box på kvällen, så jag har inte haft möjlighet att köra på flera veckor nu. Men ikväll fick det bli en helkväll på gymmet! Vi körde igång Sh’bam 12, riktigt roligt var det! En liten nätt skara så här den varmaste dagen på året, men en härlig energi i salen!

Passade på att gymma lite efter och sen var det dags för Kick & Box. En liten nätt skara där med, men lite nya folk som vi hoppas blev ”hooked” på boxning nu!

Skönt att ha alla releaser avklarade för denna gången, njöt av att cykla hem utan Les Mills musik i öronen!

Stinas träningsblogg - Great

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag