Sen sist

har jag hunnit avverka Malmömilen! Som jag trodde så gick det inte snabbare än sist, men det blev i alla fall ungefär samma tid 51:57 sprang jag på. Det är det snabbaste jag har sprungit i år, och jag är väl ganska nöjd med det, är inte bättre än så =) Tokigt varmt var det, kändes som jag skulle koka vid ett par tillfällen. Ska försöka öka på lite med löpningen nu, har planer på Malmö halvmara i augusti och så långt har jag aldrig sprungit. Det längsta i år är 12km, måste få till några fler lite längre rundor innan.

På tisdag releasar vi Sh’bam 12, så det har varit full rulle att nöta koreografi. Ska bli kul att komma igång igen! Det blir dock en helkväll på gymmet, releasar Sh’bam 17:50 och sen 19:50 är det 70min Kick & Box.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag