Sommar och träning och sånt

Här har det varit tyst i några dagar. Nu när solen äntligen är här skriker hela min kropp UT UT UT. Jag är en sommarmänniska. Synd att jag bor i ett land där sommardagarna är lätträknade. Kanske man njuter desto mer då? Samtidigt kan jag tycka att det är jobbigt att så fort solen visar sig, så ställs ”alla” planer in, för man vet inte ifall det blir fint imorgon. Det var det som jag älskade mest under min tid i Miami. Vädret bara var där. Ungefär samma varje dag. Jag minns att jag varje kväll brukade konstatera ”ahhh, vilken underbar kväll” när jag kom hem efter jobbet. Kanske jag inte var där tillräckligt länge för att sluta uppskatta det?

BC releasen är nu avklarad, näst på tur är CX som jag kör på måndag. Tyckte att BC releasen kändes lite blek när jag tränade in den, men när jag körde den så kändes det riktigt bra! Denna releasen kommer ju att köra ganska länge, då vi inte får nästa förrän till Super Saturday den 22/9. Därför har vi inte stressat igång dessa releaserna. Började småkika lite på Sh’bam igår, men det är ju några veckor tills jag kör på schemat, så den stressar jag absolut inte med.

I tisdags var det väldigt glest med folk på Kick&Boxen, och de som var där har alla kört ett tag, några av dom gamla kampsportare så jag passade på att köra lite annorlunda och även lägga in lite noncontact sparring. Det gör jag aldrig när det kommer nya eller ens när där är folk som bara kört lite, men det kändes som att gänget som var där i tisdags gillade det =)

Nästa helg är det Malmömilen. Kom på det igår. Har inte sprungit så mycket som jag hade hoppats på. Var ute en sväng igår och fick lite ”kom hjälp mig o dö” känsla. En mil är ju inte jättelångt, och jag vet att jag tar mig runt, men det hade ju varit trevligt att få en bra tid. Förra gången jag sprang Malmömilen sprang jag på 51:50 något, och tanken att komma under 50 har ju funnits där, men ska jag vara riktigt ärlig så är jag tveksam till om jag ens får samma tid som sist. Får se om jag kan få till en ”snabb” spellista!

Har städat och fejjat lite hemma, och även tangentbordet fick sig en omgång, till följd av att jag nu har en tangent som inte fungerar. Denna tangent är med i de flesta av mina lösenord och det är även drygt att få igång sammanhängande meningar…

Ha en fortsatt trevlig sommardag =)

Stinas träningsblogg - Supersaturday

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag