Sliten…

Blivit många pass på raken, och inte vilat kroppen sen i lördags. Lite nya övningar som resulterar i nya träningsvärkar, så kan kroppen lätt kännas lite sliten. Imorgon blir det i alla fall helvila så kroppen får återhämta sig lite!

Vädret har varit helt underbart idag, så jag passade på att jogga till och från gymmet. Multitaskade och övade BodyCombat koreografi i huvudet =) På måndag releasar vi BodyCombat 56 på Kockum Fritid, kom gärna och kör med oss!
Lite av vad vi har att vänta oss:

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag