Sista Sh’bamen

På ett tag i alla fall. Lite ofrivillig vila då de har valt att fortsätta att bara ha ett Sh’bam pass i veckan och nu är vi två instruktörer. Och ännu tråkigare att det passet ligger samma dag som jag har Kick & Box, så det blir ju inte direkt att man går och tränar det passet heller när man själv ska ha pass lite drygt en timme efter det har slutat. Trist för jag tycker verkligen att det är himla kul =) Passet idag var inget undantag, grymt litet gäng och massa härlig energi! Men i alla fall så ska det ska bli riktigt kul att få en kollega igen, har ju kört ensam nu under en termin och det är ju så mycket roligare att vara ett gäng så man kan lära sig av varandra och ha kul ihop. Och efter midsommar kör jag några veckor igen =)

Stinas träningsblogg - Supersaturday

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag