Lyckad invigning!

I lördags körde vi invigningen av den nya Kombihallen på Kockum Fritid. Det var satt ett tak på 130 pers och 45 min innan klassen började var det fullt! När alla var i salen så insåg man hur stor den är, 400m2 är ju en hel del, men när man bara har stått ett litet gäng där har man inte riktigt sett hur stor den egentligen är. Så här på årets varmaste dag och 130 tränande så blev det tokigt varmt och halt på golvet, men bortsett från det så var det kanonhärlig stämning och en salig blandning träningsglada körde järnet under 90 minuter. Vår duktiga ”husfotograf” Joakim Lloyd Raboff har satt ihop denna snygga film ifrån invigningen.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag