SuperSaturday

Jag har bara varit på Les Mills Super Saturday en gång. Eftersom det bara är Les Mills klasser har jag tyckt att det har varit lite smalt, och faktum är ju att det är samma klasser man kan gå och köra på närmsta gym ett par veckor efter, och då har jag hellre valt att gå på konvent med en större mix av klasser. Inspireras av duktiga instruktörer gör man ju på vilket som. Super Saturday har ju växt enormt sen jag var där sist, sen finns det ju mycket fler program i Les Mills familjen nu, så i år tänkte jag prova på det igen =) I år sker dessutom filmning till de DVD som alla instruktörer i de olika Les Mills programmen runt hela världen får och det kommer ju säkert att vara en grym stämning! Ser fram emot det!

Är du sugen på att inspireras på Super Saturday? Boka dig här.

Stinas träningsblogg - Supersaturday

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag