Skönt trött!

Nyss hemkommen från gymmet. Har äntligen provat på Grit Strength, riktigt kul och utmanande. Det är en 30 min högintensiv klass, och även om det var jättejobbigt såklart, så kändes det ändå uppnåeligt. Och det är ju det som gör det kul, man klarar att ta sig igenom, men det finns utrymme för förbättring! Man kan alltid hoppa lite högre, gå lite djupare, dra upp tempot, så det blir nog aldrig ”lätt” =) Tycker jag är hyfsat stark i armhävningar, men jag kan ju lätt säga att jag INTE briljerade i de hoppande armhävningarna, haha! Utrymme för förbättring som sagt…. Roligt var det och jag blev rejält trött. Körde även en sväng i gymmet innan passet. Det börjar hända lite grejor med chinsen nu, lyckades med 7st, bäst i år, fastän jag körde själv idag =)

Fick till årets längsta runda igår, 12km! Det gick inte snabbt och det var faktiskt ganska plågsamt från början till slut. Dagsform kan verkligen variera. Att grubbla på saker som irriterar en gör INTE en löprunda enklare…

Stinas träningsblogg - löprunda

Årets längsta!

Men jag är glad och nöjd att jag tog mig igenom, trots allt. Föll ihop på en parkbänk efteråt och njöt av solen tills svetten kallnat och jag tokfrös…

Stinas träningsblogg - pildammarna

Utsikt från min parkbänk

Hej hopp!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag