Ny gruppträningssal!

Vi har bara haft en gruppträningssal på Kockum Fritid sen starten 2009. Visserligen tar den in över 100 personer, men ju fler nya klassser vi tar in, desto knökigare blir det att få ihop ett bra schema. Men nu blir det ändring på det, då vi kommer att få en sal till! Den 18 maj inviger vi den nya salen med ett medley av några av passen på vårt gruppträningsschema och avslutar sen med en trevlig brunch =) Detta invigningspass är öppet för alla, men med ett tak på 130 personer, så kom i tid!
Vi ses väl där?

Stinas träningsblogg - invigning kombihall

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag