Solstol fram!

Första riktigt varma dagen på väldigt länge! Sprang ner i källaren och letade fram min solstol och satt en timme i solen innan det var dags för träning. Fick till ett riktigt bra pass i gymmet tillsammans med min träningspartner, vi blir starkare och starkare i våra chins!
Väldigt glest med folk inne i gymmet denna första vårkväll, men desto mer plats för oss =) Det var även glest med folk på Kick & Boxen, men ändå en mix med nya och gamla deltagare som alla ville köra hårt. Kul!

Stinas träningsblogg - solstol fram

En kommentar

  1. Monica

    2013/04/18 18:40

    Vad mysigt det ser ut, hoppas att du kunde sola lite i dag också.
    Kram
    Mamma

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag