Min träning i Funbeat

Som jag har skrivit tidigare så reggar jag min träning i Funbeat. Under detta året har jag satt upp lite mål för att pusha mig lite extra. De senaste 6 veckorna har jag haft som mål att springa 6 mil, för att jobba upp flås och uthållighet, 1000 armhävningar, för att jag tycker om att känna mig stark och 300 min yoga för jag känner att min kropp behöver det. Och jag känner att jag är på väg!

Ser även i sammanställningen på de senaste 60 dagarna att jag har ganska många pajbitar, och den största  biten är övriga träningsformer. Jag tycker om att variera min träning, och just nu så känner jag att min kropp mår bra av det och att variationen gör att det inte sliter lika mycket på kroppen.

Stinas träningsblogg - Funbeat

Och idag provade jag på något nytt igen, Qigong. Känner mig väldigt lugn och avslappnad efter första dagen, nya känslor och upplevelser. Ser fram emot ännu en heldag med Qigong imorgon som jag sen avslutar med lite Kick&Box och Spinning. Bra helg =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag