Fredag!

Sh’bam dag!
Så har även jag relasat Sh’bam 11. Riktigt kul var det! Och det flöt på ganska bra med korren tycker jag, lite småtabbar bara utom på en låt där jag var helt katastrof… Men de flesta verkade glada i alla fall =) Puh….
När jag cyklade hem njöt jag av att inte lyssna på musik och tänka koreografi i huvudet =)
Imorgon blir det helvila, känner att min kropp behöver det.

Ha en skön helg!

Stinas träningsblogg - sh'bam

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag