Ännu en release avklarad

Så har jag fått köra hela nya CXWorx klassen idag. Det har kommit en massa annat emellan så det blev att smälla in de 6 låtarna igår. BCn har jag ju bara hunnit köra en gång, och då vill jag gärna hinna kika igenom låtarna lite innan jag kör. Det blev lite tight med tid att hinna lyssna igenom både cx och bc på cykeln de 5km mellan jobb och gym, men det gick faktiskt bra idag. Nu blir det full fokus på Sh’bam 11, men eftersom det är stängt på fredag (långfredag) så har jag en vecka till på mig att få in den. Det är det programmet som det tar längst tid för mig att plugga in, så det känns bra att ha lite tid på sig.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag