Fredag – Sh’bam dag =)

Många tankar snurrade i mitt huvud igår och jag kunde inte somna. Det blev inte många timmars sömn, så jag beslöt mig för att kompa ut lite tidigare och kanske ta en powernap innan mitt pass. Nu blev det inte så, njöt lite i solen och plockade ut ett paket ifrån Gymgrossisten. Brukar beställa bars där ifrån och upptäckte att dom även har många snygga träningskläder med numera, inte bara byggarstuket längre, så jag knappade hem detta fina linne från Hummel. Riktigt skön kvalitet och passade perfekt på kvällens Sh’bam =)

Stinas träningsblogg - sh'bam

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag