Ny cykelklass

Passade på att göra ny cykelklass nu innan all koreografipluggande. För en gång skull var jag ute i riktigt god tid och hade klassen färdigmixad igår kväll =) Den största anledningen till det var att jag hade för avsikt att byta ut förra söndagen.. Men nog bra att jag lät det ta tid, har ändrat om och bytt låtar kors och tvärs, och det kändes riktigt bra idag tycker jag. Riktigt nöjd med musiken =) Här är spellistan:

  1. White russian lazy summer – Share Havlicek
  2. Partouze – Original – Steve Angello, Sebastian Ingrosso
  3. Teenage Sounds – Neon Trees
  4. Clarity – Zedd (feat. Foxes)
  5. Come On – The Hives
  6. Retro Revival – Albin Myers
  7. Lick it – Kaskade, Skrillex
  8. Fire – The 8th Note

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag