Kvartalshelg

Denna helgen är det kvartalsutbildningar i Les Mills programmen här i Malmö. För mig innebär det kvartaler i BodyCombat, CXWorx och Sh’bam. Denna gången blir det dock bara BC för mig, CX var fullt och sh’bamen passade inte i tid. Jag brukar i stort sett aldrig missa någon kvartal, men ibland så kör det ihop sig. När man redan håller 3 klasser på helgen så känns det inte som man gör något annat än spenderar tiden i en gruppträningssal under kvartalshelgen =)
Idag var det i alla fall dags för BodyCombat 55. Själva utbildningsdelen brukar jag tycka är ganska tradig, och det har inte något att göra med vem som håller i det. Själva klassen tyckte jag var riktigt rolig =) Idag var det Adam som höll i kvartalen. Jag har inte kört för honom tidigare, men vi teamade ihop en gång på Kockum Fritid för några år sedan. Jag tycker att det är kul att det varieras instruktörer på kvartalerna så man kan få inspiration ifrån flera olika. Hade varit roligt om de hade kört team ibland så man hade kunnat få inspiration av flera instruktörer på en gång. Tror att det är tufft att komma in som ny tränare för ett gäng instruktörer som har kört olika länge, så det hade ju varit ett bra sätt att komma igång, i team. Eller kanske låta olika instruktörer få prova på det någon gång? Jag tyckte att Adam var riktigt bra, han har humor och bjuder på sig själv, får med gruppen och det syns det verkligen att han gillar det han gör.
Ska bli kul att sätta tänderna i BC55 =)

Stinas träningsblogg - sh'bam

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag