Kvällsjogg

Efter att ha suttit och trånat ut på det fina vädret hela dagen, var jag bara tvungen att ge mig ut och jogga lite efter jobbet =) Så skönt med lite plusgrader och framför allt att det är ljust längre! Lite tunga ben efter mitt korta men ganska tunga benpass igår, men det var bara så skönt att vara ute så jag lufsade på 7,5 km. Det går inte snabbt, men det går framåt i alla fall!
Väl hemma blev det 30 min Yoga i vardagsrummet. Jag har laddat ner en Yoga-app, iYoga+, med ett par olika program till min iphone som jag sen kopplar till min TV. Jag kan inte mycket om yoga, men jag tycker i alla fall att övningarna känns bra och jag känner mig mjukare i kroppen.

Stinas träningsblogg - sh'bam

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag