Onsdagsträning

Det blev lite vårkänsla här i Skåneland då vi äntligen fick lite sol och plusgrader under eftermiddagen. Joggade till och från gymmet idag, riktigt skönt var det! Lite motigt kändes det när jag skulle ta mig därifrån vid halv 10, men när jag väl kom igång var det skönt. Förutom joggen blev det ett ryggpass i gymmet följt av att instruera Kick&Box. Börjar komma lite nytt folk nu, roligt! Det ligger ju lite sent för att vara ett så pass högintensivt pass, och det passar ju inte alla.

Passade på filma min BodyCombat lite diskret med mobiltelefonen i måndags. Det är lätt att slarva med teknik och annat när man börjar känna sig för bekväm, så jag tycker att det är bra att kolla av sig lite ibland. Man vill ju vara sitt bästa jag och leverera varje gång =)

Stinas träningsblogg - gymträning

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag