Bra träningsdag

Mina styrkepass genomförs oftast i samband med någon av mina klasser. Då min onsdags-träningspartner hade förhinder igår så körde vi idag istället. Faktiskt riktigt skönt att inte ha någon tid att passa och vi fick till ett riktigt bra ryggpass idag. Filmade någon sekvens, och upptäckte att det inte såg så snyggt ut som det kändes =) Kan vara lite ryckig av mig! Bra att filma sig lite ibland för att se vad man sysslar med.
Passade på att springa fram och tillbaks till gymmet, och trots att det var lite kallt var det riktigt skönt! Bra träningsdag helt enkelt!

Stinas träningsblogg - gymträning

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag