Starkare!

Den 2/1 gjorde jag och en kollega lite styrketester för att kolla av var vi var. Igår, 6 veckor efter, gjorde vi samma tester igen. Det glädjer mig att det i alla fall går åt rätt håll, sen vill man väl alltid att det ska gå snabbare =)

Så här såg det ut för mig igår:

  • Chins – 2 st (0st) 
  • Statisk chin med hakan över stång – 15 s (10 s)
  • Dips – 16 st (12 st)
  • Armhävningar (smala på tå) – 32 st ( 19st)

Vi kommer nog att lägga till fler övningar att göra maxtester på, men nu kör vi på detta ett tag! Chins och dips kommer i alla fall att vara med hela tiden, vill vara stark med den egna kroppsvikten =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag