Gillar just nu…

Till vänster Under Armour träningsbyxa Sonic finns att köpa på Halens. Skorna är också grymt snygga, men dom hittar jag inte att köpa någonstans =( Till höger Nike Relay Running Capris.
Skulle behöva pimpa upp träningsgarderoben lite, men just nu råder det lite shoppingförbud hemma hos mig… Men snart så ska det knappas hem lite härliga färgglada vårträningskläder!

2 Kommentarer

 1. Anna Sevo

  2013/02/11 08:35

  Hej och så kul att du kikat in till oss på halens.se och att vi får vara med på din fina blogg. Ett tips om du vill locka våra kunder att kika in till din blogg…
  Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
  1. Skriv ett blogginlägg
  2. Gå in på den specifika produktsidan på http://www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
  3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
  4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
  5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
  Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
  Lycka till och trevlig måndag önskar Anna från Halens

 2. I mål! | Kristina Persson

  2013/02/17 22:35

  […] börjar uppskatta det =) Jag belönade mig med att köpa de fina Under Armour tightsen jag skrev om här och så fyndade jag denna sköna tröja från Intersports egna märke […]

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag