Dansglädje

Kände mig på dåligt humör igår, lite ocharmigt bitter på att min livssituation inte riktigt är där jag vill det ska vara. Bästa medicinen på det är en Sh’bam klass! Det är svårt att inte bli glad av ett Sh’bam pass! En liten nätt skara, men med en härlig positiv energi som kändes som minst dubbelt upp =D Det kändes så skönt att skaka loss och släppa allt annat att jag pallrade mig iväg på en härlig Zumbaklass med superduktiga Arantxa på Kockum Fritid. En liten sväng in i gymmet för ett snabbt axel/bröst pass så kändes allt på topp! Nu blir det lite god mat och bio!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag