Seg start

Jag har kommit igång hyfsat bra med min träning. Mina klasser är bara så superroliga att köra, gillar de nya releaserna jättemycket och jag längtar tills jag ska få köra dom =) Hade svårt att smälla in sh’bamen, men det är ju ett nytt program för mig, så då är det ju klart att det tar lite mer tid, men nu när den väl sitter är den så himla kul att köra! Och i fredags så kändes det som att det lilla gänget som var och körde tyckte att det var precis lika kul som jag och bara släppte loss =)
Något som varit lite småsegt däremot är att komma igång med jogg/löpning. För mig är det som har den absolut längsta startsträckan… Och är man inte inne i det så är det svårt att motivera sig att ge sig ut i snö och kyla. I torsdags hade jag dragit på mig kläder, men fastnade lite för länge inne. Kikade ut genom fönstret på den gnistrande isen på trottoaren utanför och bestämde mig istället för att köra igenom Sh’bamen i vardagsrummet (jag har ett rejält vardagsrum och grannar som uppskattar lite underhållning =) ). Idag så pallrade jag i alla fall mig ut helt kravlöst och lunkade fram lite drygt 5 km. Sakta (men säkert?!) så kommer jag igång!

Ordentligt påpackad inför dagens tur!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag