Januari

I januari är det lite extra roligt att vara instruktör! Mycket folk på klasserna, folk är entusiastiska och provar på nya grejor. Idag på Kick & Boxen var det väldigt många nya, riktigt kul! Många kunde man se hade kört liknande klasser innan, men det var många som provade för allra första gången. Kick & Boxen är ju lite annorlunda än många av de andra klasserna på schemat, man ska ha koll på hur man ska slå och sparka när man gör det, men även hur man ska hålla i mitsarna när partnern kör. Många gånger är det nästan svårare! Men man kommer snabbt in i det och det är ju verkligen en kul träningsform =)

I helgen har jag verkligen njutit av att inte behöva plugga koreografi eller sätta ihop nya spinningklasser! Det är jättekul med nytt, men ibland kan det bli lite mycket på en gång.
Jag har kommit igång med min egen träning med och fått in lite snabba turer i gymmet och även varit ute och joggat lite. Börjat smått och försiktigt med allt utom chinsträningen som vi (har hittat en partner att köra med 🙂 )köttade igång ordentligt med i onsdags. Har fortfarande sjukt ont! Har satt 3 små mål att klara av de närmsta 6 veckorna:

  • 1000 armhävningar
  • 300 min yoga
  • 4 mils jogg

Ganska blygsamma mål, men det är ju inte det enda jag kör och jag vill att det ska vara rimligt att jag hinner med.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag