Full fart!

Det har varit en hektisk vecka nu när alla klasserna kör igång igen. Tror jag aldrig tränat så mycket på en koreografi som jag gjorde till Sh’bamen, och ändå så var jag så fokuserad på koreografin att jag missade lite av coachingen och kunde ha varit roligare. Men det var ändå jätteroligt, fler folk än det har varit någon gång tidigare och en härlig stämning! Ska bli så kul att köra denna release!

Efter Sh’bamen var det hem och sätta ihop min del av 2 timmars spinningen som jag körde tillsammans med Rickard. Det gick bra och var riktigt roligt, men gu vad trött jag blev! Märktes verkligen att jag inte rört en fena på två veckor och dessutom legat sjuk. Var helt mör i kroppen efter och softade någon timme på soffan, sen var det dags att sätta ihop morgondagens spinning.  Vill ju ha en ny spinning när det är ny termin och nytt år, annars brukar jag inte byta ut pass samtidigt som koreografier ska pluggas in. Morgondagen tillägnas, förutom de två klasserna jag håller, till att smälla in CXWORX som jag inte har hunnit titta på än. BC’n har jag kört 3 gånger nu, så den sitter i alla fall, ska bli skönt när de andra också gör det!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag