Så var jag igång!

Så var jag igång! Efter att ha legat sjuk mer eller mindre hela julledigheten var det riktigt skönt att komma till gymmet igen! Gjorde lite tester igår för att kolla av utgångsläge, som jag sen tänkte följa en gång i månaden typ. Så här såg det ut:

Chins: 1 st (ful krängig som knappt räknas =) )
Statisk (håller statiskt med hakan över räcket) chin: 10,5 sekunder
Dips 90°: 12 st
Armhävningar (smala, på tå): 19 st
Antal knäböj på 1 min: 39 st
90° mot vägg: 1 min 49 s

Så nu ska det tränas på att bli stark igen =)

Fick äntligen mitt Sh’bam certifikat igår! Jag blev inte godkänd första filmen jag skickade in, och det är ju alltid lite av en besvikelse. Men jag fick konstruktiv kritik på min teknik, så jag tog hjälp av min kollega som kört Sh’bam och Body Jam länge och gick igenom all feedback, så jag lärde mig mycket på att inte klara det första gången. Och sen blir man desto gladare när man väl klarar det =). Detta är bara början, jag har mycket kvar att lära, men vad vore livet utan utmaningar!

Imorgon kör jag release på Sh’bam 10, första klassen som certifierad, gött =D

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag