Träningsmål 2013

Har funderat på att sätta lite mål med min träning till 2013. Givetvis så vill jag fortsätta att utvecklas som instruktör och bli bättre på de klasser jag kör, men känner att jag också vill ha lite mål för mig själv. Jag kommer även under våren att hålla många klasser, så det kommer att bli mycket tid som går till träning om jag vill hinna med egenträning med. Men jag saknar att känna mig riktigt stark och jag vill även jobba på ett bättre flås och de egenskaperna gör ju mig även till en bättre instruktör. Jag har kommit fram till dessa träningsmålen för 2012:

Mina träningsmål 2013

Har även andra småmål, för att bli allmänt starkare och kommer att köra igång med ett antal tester nästa onsdag som jag sen kommer att göra igen om 6-8 veckor. Jag är taggad!

Har du några träningsmål?

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag