Sjuk ledighet

December brukar ju vara intensivt med jul, födelsedagar, releaser och annat, och detta året vart inget undantag. Jag hade en massa som jag bara ”måste göra” innan jul och efter att jag hade haft lite folk hemma för att fira min födelsedag (som är lite dåligt timat på julafton) i lördags så var det som att allt släppte. Har legat med feber nu i tre dagar och inte haft ork till någonting alls. Tryckte i mig lite febernedsättande igår så jag fick firat jul, annars har det varit soffläge. Jag som har haft så mycket planer för denna ledighet! Febern har släppt lite nu, så jag har stora förhoppningar på att vakna upp imorgon jättepigg och sugen på att ta tag i mina planer! Enda klassen denna veckan är på torsdag, och tills dess hade jag tänkt att vara frisk!

Vi fick en väldigt fin julklapp ifrån gymmet, 500:- presentkort på heppo.se, och jag passade på att knappa hem ett par fina gympadojjor idag (fick lägga till en liten slant). Nya skor gör en alltid glad =)

Fina tycker jag =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag