Releasedags

Imorgon är det dags att släppa loss BODYCOMBAT™ 54 på Kockum Fritid. Har haft dåligt med tid att träna korre, och denna gången kör jag själv så då gäller det att alla låtar sitter ordentligt.. Låtar man gillar mycket har en tendens att fastna snabbare, och denna release har många låtar som levererar det där lilla extra, så det har fastnat hyfsat snabbt tycker jag. Återstår att se imorgon iofs… =)


Idag var det de sista söndagsklasserna för i år. Blir lite mindre klasser över jul, sen i det nya året kickar det igång ordentligt med 5 klasser, varav en av dem en 2 timmars spinning. Tänkte ta ledigheten till att lägga upp en träningsplan och lite mål till 2013, mer om det senare!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag