Kvartalshelg

Så var det äntligen dags för oss nere i Skåne att få de nya releaserna i LesMills programmen. Lite nära jul kan jag tycka, hade varit bättre att få de nya programmen för två veckor sen när de började släppa releaserna, men de kan ju inte vara på alla ställen på en gång och någon måste ju vara sist, och det brukar ju vara Skåne. De här två veckorna innan jul händer ju så mycket annat och kanske inte en idealisk tid att plugga koreografi. Nåja, det ska bli kul med lite nytt i alla fall =)  Så det bli en intensiv träningshelg, min ordinarie Sh’bam i fredags, vik på Spinning igår, kvartal i CX igår och idag har jag fyra klasser, kvartal i BC, kvartal i Sh’bam och sen mina ordinarie klasser Kick&Box och Spinning. Det som oroar mig mest är snön och blåsten ute, måste ta mig väldigt snabbt från Entré till Kockums på cykel för att hinna i tid till min Box. Snö passar bäst när man kan sitta inne och titta ut med lite levande ljus och te tycker jag. Inte en stor fan…

Igår kväll var en idealisk kväll för snö däremot, fixade lite julmysigt hemma:

2 Kommentarer

 1. Monica

  2012/12/09 21:08

  Det har blivit jättemysigt, längta tills jag ser det i verkligheten.
  Kram mamma

  • Stina

   2012/12/11 07:31

   Tack mamsen, ni kommer ju snart och hälsar på =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag