December

Och vintern har officiellt kommit till Skåne. Vackert när den första snön faller och man kan sitta inomhus, med tända ljus och dricka te. Inte lika roligt att hoppa på den här när det var dags att ta sig till gymmet:

Tur att jag har en fluffig fårskinnsmuff till sadeln =)

Jag är ingen stor fan av vinter, kallt, halt och allt tar mycket längre tid. Men visst är det vackert och det känns väldigt juligt =)

Det var trots vintervädret en del som hade hittat till gymmet i alla fall, lite nytt folk på boxningen och gamla som inte varit där på ett tag, alltid trevligt!

Direkt efter boxningen var det 45 min cykel. Passet jag kör nu har jag kört i några veckor och det är mer eller mindre ett hopplock av låtar som jag har kört i tidigare pass, plockat ihop de jag gillat bäst med andra ord! Gillar denna mixen mycket:

  1. Hey Hey – Dennis Ferrer
  2. Greyhoud – Swedish House Mafia
  3. 3 minutes To Explain – Fedde le Grand & Funkerman
  4. Flux – Bloc Party
  5. Never Let Me Down Again – Depeche Mode
  6. Dance With Me – Day.Din
  7. Yegiars – Diana Dee

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag