Undrade just…

vilken app jag råkat klicka bort….

Något saknas..

Det var min boxarklocka som jag använder på varje Kick & Box klass. Blev lite ställd när jag skulle köra igång första intervallerna… Hittade sen ett tidtagarur, men inte alls samma effekt som min Interval Timer med boxarklocksljud och andra roliga ljud =)

Fick förslaget att köra Kick & Boxklasser med något musiktema, eller att någon av de tränande bidrar med spellista och klassen får bära den personens namn. Rolig idé! Om ni också tycker att det är en rolig idé, skicka gärna spellista =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag