Häxor som cyklar!

Igår körde jag och Malin Halloweenspinning på Kockum Fritid. Malin som arbetar med dekor pimpade upp salen så den blev riktigt läskig med spindelnät, spindlar, skelett och annat, riktigt fint =) All musik hade skräcktema och vi hade lagt in ljudeffekter i form av skrik, häxskratt, steg osv. Och vi, vi kom som de häxorna vi är =) Nästa gång jag cyklar i slöja behöver jag nog en liten fläkt under, puh!

Här har ni vår spellista:

 1. Thriller – Michael Jackson
 2. Highway to hell – Glee Cast
 3. Burn the witch – Stone Gods
 4. Tubular bells (Theme from ”The Excorist”) – Mike Oldfield
 5. Witchcraft – Pendulum
 6. Lost boys – The 69 eyes
 7. Sweet dreams (are made of this) – Marilyn Manson
 8. Excalibur – Apollo 440
 9. Bloody Pleasures – Blutengel
 10. Redeemer – Marilyn Manson
 11. Zombie (Ray Knox RMX Edit) – Andrew Spencer
 12. Hell is around the corner – Tricky
 13. Cry little sister – Gerard Macmann

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag