Redan söndag?

Och det är inte bara helgerna som springer iväg, veckorna går lika snabbt! Tyckte jag precis satt och planerade kommande veckas träning, och nu är det dags att summera den! Jag har följt mitt schema ganska bra, fick hoppa in och köra ett extra BC i torsdags, och då jag var trött som ett ålderdomshem så skippades morgonpromenaden på fredagen. Istället för träning på Fitness Dk i Köpenhamn blev det träning på Friskis, Träningens dag, där de körde 30min klasser för att prova på. Vi testade på Cirkelgym, Box, Kettlebell och hit. Bra klasser med roliga övningar tycker jag. Kul att prova på lite annat ibland! Tre av fyra instruktörer förmedlade en härlig positiv energi, den fjärde inte så mycket av den varan, och trots ett bra upplägg förstörde det helhetsintrycket av klassen. Det är nyttigt att gå runt och testa och se hur man själv upplever saker när man deltar, och analysera hur man själv agerar i vissa situationer =)

Var och såg Danko Jones på kvällen på KB, musik som snurrar mycket på mina Boxklasser! Grymt bra var det! En stor favorit som har hängt med ett tag:

I eftermiddag är det dags för lite styrka, instruera Box och till sist lite spinning. Det låter mycket, men tänkte bara köra lite armar ca 20 min, boxen instruerar jag bara och sen är det 45 min spinning, så effektiv träning för mig är inte mer än lite drygt en timme. Fram tills dess ska jag göra något som det känns som en evighet sen jag gjorde, bara gå och dega hemma =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag