Ny vecka, nya tag!

Tänkte försöka styra upp min träning lite, så därför har jag gjort en liten träningsplan för kommande vecka. Jag vill klämma in mer styrketräning än vad jag gör nu, och även komma ut och knata lite på morgonen och det är lättare med en plan. Jag brukar hålla mig till den om jag skrivit ner den =)
Så här ser min lilla träningsplan ut för veckan!

Veckans träningsplan!

2 Kommentarer

 1. Monica

  2012/10/18 14:03

  Jag blir trött bara jag läser det
  Kram
  Mamma

  • Stina

   2012/10/20 18:21

   Haha, vad bra mamsen då räcker det nog med att läsa det =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag