Fredag!

Och vilken härlig sådan! Kompade ut tidigt idag och har hunnit njuta av solen lite!

Så var det dags för vår Spinning Sensation imorgon! Som alltid så sitter man in i det sista och ändrar och fixar, varför kan man aldrig vara klar en vecka innan? Det känns som det kommer att bli ett riktigt bra pass! Vi kör 30 min var två gånger, så ni inte hinner tröttna på någon av oss! Välkomna!

Men först av allt är det Sh’bam ikväll och jag tänkte göra ett första försök att filma. Det brukar behövas flera, man kommer på saker som man inte trodde man gjorde och sen brukar jag bli extra klumpig när jag ska filma. Exempelvis råkade jag svänga mina ben över iphone sladden på en av mina CX filmningar så musiken försvann ett tag =D Vi får väl se hur det går!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag