Spinning Sensation

Så var releaserna avklarade! Teamade CX i måndags med Malin och Lise-Lott och BC idag med Meta. Riktigt roligt var det, både i måndags och idag. På måndag blir det att köra själv båda programmen direkt efter varandra, så det får nog putsas lite på de låtarna jag inte själv instruerade, men det kändes faktisk som det satt ganska bra ändå!

Nu när releaserna är avklarade är det dags att börja leta låtar och fila på låtar till nästa projekt, 2 timmars Spinning Sensation som jag och Rickard ska köra den 13 oktober. Ska bli riktigt kul!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag