Koreografiplugg

Nästa vecka är det dags för de nya programmen i Les Mills hos oss på Kockum Fritid. Jag älskar när det kommer nytt, men inte lika roligt att plugga in det…. Önskar man bara hade kunnat kopiera över koreografin till ”hjärnhårddisken” =) På måndag kl. 17:00 kör jag och Malin CXWORX™ 8, en liten teaser här:

Och sen på torsdag kl. 19:45 kör Meta och jag BODYCOMBAT™ 53.

SH’BAM™ väntar jag lite med, vi hade en paus med det programmet i somras, så deltagarna har inte kört det så länge + att jag behöver lite mer tid med detta då det fortfarande är väldigt nytt för mig.

Hoppas att vi ses i gruppträningssalen nästa vecka!

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag