Inspirerad!

Men något sliten… Det har varit en riktigt bra träningshelg på Inspire Convention i Danmark! Många bra klasser och presentatörer. Jag hade i och för sig mest valt klasser som jag visste skulle vara bra och med instruktörer som jag har tränat för förr och vet är duktiga. Det blev några funktionella klasser, lite Les Mills klasser, fitnessboxning och så fick jag äntligen prova på Cocoon yoga. Gillade massor faktiskt! Mycket för att man klarade av mycket av det som såg svårt ut som att stå på huvudet och bakåtvolta till exempel, och avslappningen i den lilla puppan var helt underbar! Nästan så man skulle vilja ha en sådan hemma =)

Det var inte alls lika mycket folk som det är exempelvis på The Nike Blast i Stockholm. Skönt att ha massor av plats att röra sig på, och gott om omklädningsrum och toaletter. En riktig kafeteria med bra mat är också ett plus. Ett annat plus är att det bara är 1 1/2 timmes tågresa eller en timme med bil hemifrån. Men sen var det ju inte den där ”rockkonsertkänslan” som det lite är på The Nike Blast och Super Saturday, men ett trevligt komplement.

Förutom bra träning fick vi ett par fina skor!

 

4 Kommentarer

 1. Monica

  2012/09/17 10:58

  Liknar en sådan gunga som Kim och Hampus hade när dom var små.
  Roligt att du tyckte att det var givande.
  Kram
  Mamma

  • Stina

   2012/09/20 07:13

   Visst gör det mamsen! Och jag tyckte det var lika kul som de tyckte!
   Kramis!

 2. Maria Andersson

  2012/09/20 11:55

  skoj med yogan! Har de såna pass i KÖpenhamn? Vore värt att åka dit och testa…
  Ska du till nike blast? vet du när det är och när man kan anmäla sig isåfall? funderar….
  kram

  • Stina

   2012/09/22 01:31

   Det var första gången det hölls i Danmark, och jag tror inte att det finns här än. Kanske ska ta licens på det här =) http://www.antigravityyoga.com/html/licensing-franchise.html
   Jag vill till Nike Blast. Det brukar vara sista helgen i januari eller första i februari, och jag har för mig att anmälan brukar öppna i november någon gång. Det brukar bokas upp snabbt, så det gäller att vara ute i tid. Jag påminner dig när det är dags =)
   Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag